İskenderunspor ve Yelken Kulübünden kardeşlik bağı

İskenderunspor futbol takımı Yelken kulübüne iki adet Kano hadiye etmiş ve yelken kulübüyle kardeşlik bağı kurmuştu.

Aynı şehrin iki güzide takımı bir birlerine destek sözü vermişti. Yelken kulübü yönetimi ve Hocaları İskenderunspor kulübü futbolcularını yelken kulübüne davet ederek onlara yelken ve deniz sefası yaptırdı.

Hafta sonu Yelken kulübüne gelen İskenderunspor kafilesi burada önce botlarla açık denize gitti ve orada yüzdüler.isteyenler Kano ile yüzerken bir gurupta denizde su topu oynadı. Takımın neşe kaynağı olan siyahi oyuncular denizin keyfini çıkartırken bottan denize atlayan Joseph Amoah’ve Hazo otu okunur’un çığlıkları tüm takımı kendinden geçirdi.

Başkan Ali Gökhan ve Yardımcı hoca İbrahim Aktay,futbolcularla birlikte denizin keyfini çıkarırken kendilerine bu imkanı sunan Yelken kulübü su sporlarına teşekkür ettiler.Yardımcı antrenör İbrahim Aktay,İskenderun yelken ihtisas ve su sporları kulübüne bizlere yaptığı ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum.Gerçekten iskenderun’da tüm takımlarımızın bir arada olmazı ve birlikte hareket etmesi gerekiyor. Bizim attığımız küçük bir adıma yelken kulübüde karşılık vermiştir.bu kardeşlik devamlı sürecektir dedi.

iskenderunspor yeklek külübü  (2) iskenderunspor yeklek külübü  (3) iskenderunspor yeklek külübü  (4)