Meslek Komite üyeleri sektörün sorunları için toplandı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi Başkanı Ergün Alkaya ve diğer komite üyelerinin öncülüğünde 4. Meslek gurubu üyelerinin davet edildiği kahvaltılı toplantı organize edildi. Toplantıda Hatay Günleri fuarlarında yalnızca Hatay’lı firmaların bulunması gerektiği görüşüldü.

Genel olarak ülke ekonomisinin ve Suriye’li işçi çalıştırılmasına yönelik hususların konuşulduğu toplantıda söz alan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Bölgemizin sorunları ve çözüm önerileri devamlı olarak tarafımızdan takip edilmektedir. Oda olarak katıldığımız TOBB şura ve Genel Kurul toplantılarında bölgemizin sorunları en üst mercilere iletilmektedir.

Bu gün burada yapmış olduğumuz toplantının faydalı geçtiğine inanıyorum. 4. Meslek Gurubu üyelerimizin bir araya gelerek sektöre yönelik sorunların görüşülmesi çok önemlidir. Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Toplantıda söz alan 4. Meslek Komite Başkanı Ergün Alkaya ise, “Tüm Meslek gurubumuzu davet ettiğimiz toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu toplantı amacına uygun olarak gerçekleştirilmiş olup, üyelerimizle bir araya gelerek sektöjrümüzün sorunları görüşülmüş. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunulmuştur.” diye konuştu.

itso 4. meslek komite üyeleri toplandı (1) itso 4. meslek komite üyeleri toplandı (3) itso 4. meslek komite üyeleri toplandı (4)