Vekil Alğan’a gazeteci gelin

Türkiye’nin en genç vekillerinden Ak Parti Hatay Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Sorumlusu Mehmet Alğan, 5 Eylül Pazar günü Melike Akman ile İzmit’te sade bir nikâh töreni ile evliliğe ilk adımını attı. Gazetecilik Fakültesi mezunu olan Melike Akman ile Hatay Milletvekili Mehmet Alğan, önümüzdeki günlerde İskenderun’da Mevlit-i Şerif ile düğün yapmaya hazırlanıyorlar.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun kıydığı nikâha; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Zeki Aygün, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Ak Parti Ankara Milletvekili Mahmut Sami Mallı, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Kadın kolları Başkanı Sibel Gönül, Vekil Alğan’ın Danışmanı İhsan Doruk, Yalçın Uzuner, Ebru Peçe, Salih Doğan, nikâh şahitliği yaptı. Genel Merkez Gençlik Kollarının Büyük ilgi gösterdiği nikâh töreninde İskenderun İlçe yönetimi de hazır bulundu.
Çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşan İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Boynukalın ise yaptığı konuşmada “Reisimiz üç çocuk istiyor ama bizim gönlümüzden yedi çocuk geçiyor. İnşallah siz de bizleri kırmazsınız ve vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirirsiniz” dedi. Ardından Vekil Alğan’a tebessümle dönerek “Bu nikâh cüzdanını aradığınızda bulabilmeniz için Melike hanıma veriyorum. Allah mutlu mesut etsin diyerek genç çiftleri tebrik etti.

1 (6) 1 (5) 1 (4) 1 (3) 1 (1)

Önceki İçerikDevlet Bahçeli’den Dağlıca açıklaması
Sonraki İçerikMeteoroloji tarafından yapılan açıklamada