Pamuk Okul Öncesi Eğitimde 1 Numara

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları sezona yine iddialı girdi. İskenderun’a yakışır eğitim kurumunda okul araç ve gereçleri yenilendi. Genç ve dinamik eğitim kadrosu ile sezona başlayan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında kayıtlar da hızla devam ediyor. Pamuk öğrencileri hafta sonu müdür ve öğretmenleri nezaretinde İskenderun’da yeni hizmete açılan Karaağaç Mavi Cafe Restaurant’ın bahçesinde hem oynadılar, hem de hep birlikte pizza yemenin keyfini yaşadılar.

Pamuk Okul Öncesi eğitim kurumu kurucu müdürü Selma Türkoğlu ise, “Eğitim-öğretim Sezonuna yine yoğun bir tempo ile merhaba diyoruz. Bir yandan kayıtlarımız devam ederken, diğer yandan da öğrencilerimizin eğitimleri ile uğraşıyoruz. Her zaman yaşayarak öğrenme felsefesi ile hareket eden kurumumuzda hafta sonu öğrencilerimizi değişik nezih bir mekanda ağırlamanın heyecanının yaşadık. Çocuklarımız bizim yanımızda emin ellerde, güvende, huzurlu ve mutlular, zaten velilerimizin de isteği bu. Yeni eğitim öğretim yılında da yine dolu dolu eğitim programlarımız ile kolları sıvadık. Had hayırlı olsun” dedi.

PAMUK SEZONA İDDİALI BAŞLADI (3) PAMUK SEZONA İDDİALI BAŞLADI (8) PAMUK SEZONA İDDİALI BAŞLADI (10) PAMUK SEZONA İDDİALI BAŞLADI (13)

Önceki İçerikBaşkan Nazım Culha, zabıta personelinin Zabıta Haftası’nı kutladı
Sonraki İçerikKrvaziyer liman için söz bakanlıkta