DEFORME OLAN YAĞMUR IZGARALARI YENİLENİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), İskenderun ilçesinde başlattığı yağmur kanallarını temizleme ve yenileme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

HATSU Genel Müdürlüğü, İskenderun ilçesine bağlı Modernevler Mahallesinde yenilenen yağmur ızgaraları sayesinde su birikintilerinden kurtulduğunu duyurdu. Şehit Bekir Çelik Caddesi üzerinde bulunan açık kanalların temizlendiğini ve eski beton ızgaraların yenilendiğini belirten HATSU, toplamda 30 metrelik ızgara döşendiğini ve projelerin devam ettiğini açıkladı.

Yağmur yağışlarının ilçe genelinde oluşturduğu sorunları birer birer tespit edilerek çözüme kavuştuğunu belirten İdare, yağmur sonrası oluşan su birikintilerini önlemek için ve açık kanallarda oluşan kötü kokuların sonlanması için yapılan revize çalışmalarının vatandaşları memnun ettiğini bildirdi.

Mahalle sakinlerinin ve bölge esnafının şikayetlerine anında karşılık verilerek çalışmalara başlandığı ayrıca, caddenin bir kısmının tamamlandığını ve en kısa zamanda projenin sonlanacağı öğrenildi.

DEFORME OLAN YAĞMUR IZGARALARI YENİLENİYOR (1) DEFORME OLAN YAĞMUR IZGARALARI YENİLENİYOR (3) DEFORME OLAN YAĞMUR IZGARALARI YENİLENİYOR (4) DEFORME OLAN YAĞMUR IZGARALARI YENİLENİYOR (6)