HATSU, SU FATURALARI GECİKTİRİLMEDEN ÖDENMELİDİR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), bazı siyasilerin vatandaşları, su faturaları konusunda yanılttığına dair alınan duyumlar üzerine bir açıklama yaptı.

Genel Müdürlük yaptığı yazılı açıklamada, tahakkuk ettirilen yani kesilen su faturasının mutlaka ödenmesi gerektiğinin altını çizerek, tahakkuk ettirilen faturanın ileriki dönemlerde yapılacak herhangi bir su fiyatı indiriminden yararlanamayacağını, abonenin kesilen faturayı vakit kaybetmeden ödemesi gerektiğini bildirdi.

Bazı siyasilerin, su faturasının ödenmemesi hususunda vatandaşlara telkinlerde bulunduğunu belirten Genel Müdürlük, faturasını ödemediği için hakkında yasal takip başlatılacak olan vatandaşların vebalinin de yine aynı siyasilerin boynunda olacağını açıkladı.

Vatandaşlara da çağrıda bulunun HATSU İdaresi, abonelerin su faturasını ödemesi için son ödeme tarihini geciktirmemesi ricasında bulunarak, bu konuda HATSU’nun yapacağı resmi açıklamaların dışında herhangi bir açıklamaya itibar etmemesi gerektiğini bildirdi.

 

Önceki İçerikBELEN’DE ESNAFA HİJYEN EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
Sonraki İçerikKarakola Bombalı Saldırı