HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN PARKOMAT HAKKINDA AÇIKLAMA

Bilindiği üzere, kentimizde trafik düzenini sağlamak amacıyla Antakya, İskenderun, Erzin ve Payas İlçelerimizde parkomat uygulaması başlatılmıştır.

Uygulamayla, ana cadde ve bulvarlarda kısa sürede araç trafiği ve parklanma daha düzenli ve sağlıklı bir hale getirilmiştir.

Belediyemiz, bu faydanın maliyetine katlanmak zorunda kalan, özellikle parklanma yapılan cadde ve bulvarlarda evi bulunan vatandaşlarımızın buralarda parkomatın kaldırılması gerektiğine yönelik taleplerini dikkate alarak, söz verdiği üzere, kamu hizmet binası önü, ağırlıklı olarak da konut alanı önü olan cadde ve sokaklarda parkomat uygulamasını kaldırmıştır. Bugünden itibaren Belediyemiz ekipleri parkomat uygulaması yapılan cadde ve sokaklarda bulunan tabelaları kaldırmaya, parkomat personelini geri çağırmaya başlamıştır.

Her faaliyetinde vatandaş taleplerini dikkate alarak hizmet eden Belediyemiz, parkomat uygulamasında da vatandaşlarımızdan gelen talepleri anında gündemine almış, Ulaşım Koordinasyon Genel Kurulunda aldığı kararla, aşağıda belirtilen ilçelerde bulunan cadde ve sokaklarda parkomat uygulamasına son vermiştir.

Vatandaşlarımıza Saygıyla Duyurulur

yeni logo