İTSO’da girişimcilik kursları devam ediyor

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda girişimcilere yönelik KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri yeniden başladı. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ve İŞKUR işbirliği ile düzenlenen KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimleri Mavi Salonda veriliyor. Hatay ABİGEM İş Geliştirme Uzmanı Siret İdil Teoman tarafından verilen eğitimde girişimciler bilgilendiriliyor. Girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması ile başarılı işletmelerin kurulmasını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi yoğun ilgi görüyor.

İTSO’da 70 saatlik eğitimin sonucunda girişimciler sertifika aldıktan sonra işlerini kurup başvuru yapabilecekleri. Girişimcilik Destek Programı kapsamında 30 bin TL hibe desteğinden, 70 bin TL kredi olan sabit yatırım desteğinden yararlanabilecektir. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB arasında yapılan protokol ile yeni iş kurmak isteyen girişimcilere yönelik kurslar devam ederken iş kurmak isteyenler için bu kursların önemli bir fırsat olduğu belirtildi.

İTSO DA KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSLARI DEVAM EDİYOR (1) İTSO DA KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSLARI DEVAM EDİYOR (3) İTSO DA KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSLARI DEVAM EDİYOR (5)