İskenderun İşitme Engelliler Futbol Takımı, Başkan Nazım Culha ev sahipliğinde Arsuz’da moral depoladı

Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi’nde mücadele eden ve geçtiğimiz sezon Süper Lige yükselmeyi kılpayı kaçıran İskenderun İşitme Engelliler Futbol Takımı, yeni sezon çalışmaları öncesi Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın ev sahipliğinde Arsuz’da iki gün boyunca moral depoladı. Konya, Adana, Kayseri ve Hatay’dan takım kadrosuna dahil ettikleri yeni sporcularla birlikte Erdinç Otel’de konaklayan, denizin ve güneşin keyfini çıkaran İşitme Engelliler Futbol Takımı, yeni sezondan oldukça iddialı olduklarını dile getirdi.
İskenderun İşitme Engelliler Futbol Takımı Kulüp Başkanı Mehmet Çörtük, Başkan Nazım Culha’ya gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederken, kendisini başkandan ziyade bir abi, bir dost gibi gördüklerini ifade etti. Takıma duyulan güveni ve desteği boşa çıkarmayacaklarını ifade eden Çörtük, iki günlük tatilden çok memnun kaldıklarını belirterek, en kısa zamanda Başkan Nazım Culha’yı İskenderun’da ağırlamak istediklerini belirtti.
Aralarında İşitme Engelliler Milli Takımı sporcusu Semih Doğru’nun da bulunduğu 16 kişilik kafileyi Arsuz’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, 1. Ligde mücadele işitme engelli sporculara küçük de olsa bir katkı sunmaktan mutlu olduğunu belirterek, sporculara çeşitli hediyeler dağıttı. Başarılı sporcular, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile birlikte hatıra olarak selfi çektirdkten sonra, Arsuz’dan ayrıldı.

IMG_0987 IMG_0994-- IMG_0998--- IMG_1017--

Önceki İçerikDÖRTYOL BELEDİYE MECLİSİ 2015 YILI 8. BİRLEŞİMİNİ YAPTI
Sonraki İçerikİTSO’da girişimcilik kursları devam ediyor