Ekinciler Demir-Çelik yönetimi İTSO Başkanı Yılmaz’ı ziyaret etti

Ekinciler Demir-Çelik Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Ekinci ve Ekinciler Holding yönetim kurulu üyesi Recep Ekinci İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırılklı olarak ülke ve bölge ekonomisi ile çelk sektöründeki son gelişmeler değerlendirdi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Bölgemiz Demir-Çelik sektöründe söz sahibidir. Limanı, sanayisi ve Ortadoğuya yakınlığı ile her zaman önemini koruyan İskenderun Körfezimiz maalesef komşu ülkelerde yaşanan çelik sektöründeki ihracatı da kısemnde olsa olumsuz etkilemiştir. Suriye ve komşu ülkelerde yaşanan karışıklıkların bir an önce sona ermesi ile bölgemizdeki ihracatın daha da artmasını temenni ediyoruz. Ekinciler Demir-Çelik Fabrikaları de bölgemiz ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sunmaktadır” dedi.

Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Ekinci ve Ekinciler Holdig yönetim kurulu üyesi Recep Ekinci’de fabrikaların çalışmaları Demir-Çelik sektöründeki son gelişmeler hakkında İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a bilgiler verdi.

EKİNCİ HOLDİİNG İTSO YÖNETİMİNİ ZİY (3) EKİNCİ HOLDİİNG İTSO YÖNETİMİNİ ZİY (5)