İskenderunspor Sezonu Açtı

İskenderunspor futbol takımı yeni sezonun resmi açılışını yaparak kurban kestiler.

Sakarya mahallesinde bulunan İskenderunspor tesislerinden gerçekleştirilen sezon açılış törenine İskenderunspor kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun,İbrahim Gül,İskenderun Belediyespor kulüp yöneticisi Levent Erköse,taraftarlar ve sporcular katıldı.

Sezon açılışı öncesinde kurban kesilip dualar okunurken Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun, yeni sezonun İskenderun ve Hatay’a hayırlı olmasını diliyorum. Biliyoruz ki son yıllarda Hatay futbolu çok kötü günler geçiyor ,inşallah bu kötü gidişi tüm takımlarımızla birlikte yeneriz.

Amatör ruh profesyonel yönetim anlayışıyla çalıştığımız İskenderunspor’u inanıyorum ki bu yıl hak ettiği yere getireceğiz dedi. Teknik sorumlu Halis Özipek ise takımın bu yıl iyi bir çıkış yakalayacağını çalışmaları bu yönde yaptıklarını açıkladı.Trabzonspor ve Galatasaray’ın eski futbolcularından Levent Erköse ise Trabzonspor’un futbolcularının imzaladığı formayı İskenderunspor kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun’un oğluna hadiye etti.

iskenderunspor sezon açtı  (1) iskenderunspor sezon açtı  (2) iskenderunspor sezon açtı  (3) iskenderunspor sezon açtı  (4) iskenderunspor sezon açtı  (5)