İskenderunspor’a Alpin Su Sponsorluğu

İskenderunspor Kulübü Alpin suları ile bir Yıllık sporsorluk anlaşması gerçekleştirdi.

Hatay süper amatör liginde Mücadele edecek İskenderunspor’un bir yıllık su ihtiyacını karşılamak için sponsor olan Alpin su,bu sezonda İskenderunspor’a başarılar diledi.Hatay Alpin Bayiliğinde gerçekleştirilen törene Hatay Bayii Muti Korkmaz,Alpin su Bölge müdürü Hüseyin Engür,İskenderun Spor kulüp Başkanı Ali Gökhan Olğun,İskenderun Spor pazarlama Müdürü Mehmet Turan ve Alpin su yetkilileri katıldı.

İskenderunspor Pazarlama Müdürü Mehmet Turan ,Alpin su bölgemizin en büyük su tedarikçisi.bizimde samimi olduğum dostlarımız. Bu konuda görüşmelerimizi yaptık ve iskenderunsporla bir yıllık sporsorluk anlaşması gerçekleştirdik bizlere bu desteği veren Başta Alpin Su bölge müdürümüz Hüseyin Engür’e teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Spor’a vermiş oldukları destekler gelecek nesiller için çok olumlu olacaktır dedi.Alpin Bölge müdürü Ergün ise,İskenderunspor’a bu sezon başarılar diliyorum.inanıyorum ki bizim vermiş olduğumuz minik destek ileride dahada büyüyecektir.bu konuda elimizden gelen desteği vereceğiz.İskenderunspor’un bu yıl şampiyon olması durumunda bu desteğimiz devam edecektir şimdiden tüm takıma ve taraftarlara başarılar diliyorum dedi.

IMG_4697

Önceki İçerikİLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ EKREM YILDIRIM EMEKLİLİĞE AYRILDI
Sonraki İçerikBELEDİYE MECLİSİ SALI GÜNÜ TOPLANACAK
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.