Muhtarlar Dairesi Başkanlığı ,muhtarların sorunlarını dinliyor

Hatay’ın her bölgesindeki muhtarlarla iş birliği yaparak vatandaşa yapılacak hizmetlerin kalitesini arttırmayı amaçlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde oluşturduğu Muhtarlar Dairesi Başkanlığı tarafından muhtarların taleplerini ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.
İskenderun HATSU hizmet binasında bölge muhtarları ile bir araya gelen yetkililer, birçok Mahalle’de oluşan eksiklikleri ve gereksinimleri gidermek adına toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıya HBB Muhtarlar Dairesi Başkanı Derviş Kezat, HATSU İnsan Kaynakları Şube Müdürü Metin Savaş, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, HBB Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli ve 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin katıldı.

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG
Mahalle sakinlerinin sesi olan muhtarlara her anlamda yardımcı olmaya çalıştıklarını belirten Muhtarlar Daire Başkanı Derviş Kezat, ‘‘Muhtarlarımızın önemli bir görevi var. Bu görevde vatandaşların rahata kavuşması ve Hatay Bölgesinde sıkıntı çekmeden yaşam sürmesi için iş birliği içerisindeyiz. HBB Başkanımız Sayın Lütfü Savaş, sizlerin öncelikli eksikliklerinizi gidermek için projeler üretilmesinin önemine vurgu yaparak Muhtarlık ofisleri ve bilgisayar desteğinin sözünü verdi. Bizlerde vatandaşlarımızın sorunlarına daha hızlı çözüm bulmak adına sizlerle beraberiz. Olumlu projelerle sizlerin ve mahallenizdeki vatandaşların sorunsuz bir şekilde yaşaması için mücadelemiz sürecektir’’ dedi.
HATSU İnsan Kaynakları Şube Müdürü Metin Savaş ise yapılan toplantılarda istenilen amaç ve niyet doğrultusunda bilgiler vererek muhtarları birer birer dinledi. Mahallelerin eşit hizmet alması için bir bütünlük içerisinde koordinasyon sağlandığını dile getiren Savaş, muhtarların yanında olduklarını ayrıca istenilen projelerin en kısa zamanda devreye koyulacağının müjdesini vererek çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.
Toplantı sırasında gereken notları kaydeden muhtarlar, mahalle sakinlerinin HBB’den ümitli olduklarını ve şimdiye kadar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
Toplantıya katılan muhtarlara Daire Başkanlığı tarafından bir takım ikramlar sunularak toplantı sona erdi.

HBB-BASIN-YAYIN-5JPG HBB-BASIN-YAYIN-4JPG HBB-BASIN-YAYIN-3JPG HBB-BASIN-YAYIN-2JPG