Başkan Nazım Culha, Halk çalışmalardan memnun

Farkını yaptığı hizmetlerle ortaya koymaya devam eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçeye bağlı mahallelerde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmaları kapsamında Nardüzü Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin 87 bin 400 metrekarelik kilitli parke taşı çalışmasının yanı sıra Arsuz Belediyesi’nin 69 bin 470 metrekare parke döşeme çalışmasıyla ilçe yolları hem modern bir kimlik kazanıyor, hem de vatandaşlara ve araç sürücülerine ulaşım kolaylığı sağlanıyor.
Bölgede yapılan yatırım ve çalışmaları bizzat denetleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Vatandaşlarımızın rahatlığı için, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kontrolünde parke çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmalar bittiğinde mahalle yollarımız temiz bir görünüme sahip olacak, vatandaşlarımız ve araç sürücülerimiz daha güvenli ve rahat yollarda yolculuk yapabilecekler” derken, belediye olarak, halka en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.

nardüzü parke (1)
Semt pazarında çelik konstrüksiyon da tamam
Daha sonra çelik konstrüksiyon çalışmaları tamamlanarak, zemin çalışmaları başlayan Karaağaç Semt Pazarı’ndaki çalışmaları denetleyen Başkan Nazım Culha, modern ve çağdaş bir kentin gerektirdiği şekliyle tasarlanan semt pazarının tamamlanmasıyla halkın daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapacağını dile getirdi. İncelemeler esnasında vatandaşların memnuniyeti de gözlenirken kaçmazken, vatandaşlar Başkan Culha’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

nardüzü parke (2) semt pazarı (1)

Önceki İçerikSeçim’de 4 gün tatil var
Sonraki İçerik6. Uluslararası Dünya Güreş Kupası Başlıyor