Özel İlke Yaşam Hastanesi

Vergi rekortmenliği, sosyal sorumluluk projeleri ve çevre dostu tesisleriyle Türkiye’nin gurur abidelerinden hayırsever işadamı İlyas Keleş, şimdi de hiç kimsenin cesaret edemediği Dörtyol’daki özel hastane yatırımıyla hayır duaları almayı sürdürüyor.
Büyük ölçekli yatırımlarını sürdüren ve halk yararına olan her konuda öncü görevler üstlenen Nursan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş’in Dörtyol’da inşa ettirdiği Özel İlke Yaşam Hastanesi’ne Hatay halkı tam destek veriyor. Hatay’da kurumlar vergisi şampiyonu olan ve Türkiye’nin en büyük 500 büyük sanayi kuruluşu listesine her yıl grup bünyesindeki çevre dostu tesisler Nursan Çelik ve Nursan Metalurji ile girmeyi başaran hayırsever işadamı İlyas Keleş, şimdi de Dörtyol’da yaptırdığı özel hastane yatırımıyla adından söz ettiriyor. Hatay insanına fayda sağlama adına tüm imkanlarını seferber eden Keleş, Özel İlke Yaşam Hastanesi’yle alanında uzman hekimler ve teknolojik altyapıyla sağlıkta Hatay’ın yıldızını parlatacak.

nursan hastane  (2)
HATAY VE ÜLKE ADINA BÜYÜK ŞANS!
Gerek sosyal medyada gerekse bire bir yapılan görüşmelerde hayırsever işadamı İlyas Keleş’in Hatay ve ülke adına büyük bir şans olduğunu dile getiren vatandaşlar, ”Nerede kaldı şimdi İlyas Keleş gibi işadamları? Her yıl vergi de şampiyon, üretim ve istihdamda zirvede. Hayırsever işadamımız, geniş ölçekli sanayi yatırımlarının yanı sıra bugüne kadar inşa ettirip bağışladığı Dörtyol Nursan Camii ve Nursan Anadolu Lisesi’yle de halkın gönlünde taht kurmayı başararak TBMM Üstün Hizmet Ödülü almıştır.

Allah aşkına İlyas Keleş gibi kaç işadamımız var? Ülkesinin ve milletinin geleceğini düşünen efsane işadamımız İlyas Keleş, şimdi de inşasını tüm hızıyla sürdürdüğü Özel İlke Yaşam Hastanesi’ni yılbaşında hizmete açmayı planlamaktadır. Bu hastane sağlık sektöründe büyük bir açığı kapatacaktır. Sağlıkta çığır açacak olan Dörtyol Özel İlke Yaşam Hastanesi’nin yılbaşında hizmete açılmasıyla birlikte şehir dışına hasta sevkleri azalacak, insanlarımız artık bu bölgede şifa bulacaktır. Üstelik bu devasa hastanede 500 kişi istihdam edilecek ve işsizliğinde azalmasına katkı sağlayacaktır. Bu yatırım Hatay halkının yatırımıdır ve kendisinin ve de ailesinin sağlığını düşünen herkes bu hastaneye sahip çıkmalıdır. Allah İlyas Keleş gibi hayırsever işadamlarının sayısını arttırsın. O’nun gibi ticari mantık gütmeyen, TBMM Üstün Hizmet Ödülü almış kaç tane özel hastane yatırımcısı var” şeklinde görüş ortaya koyarak, işadamı İlyas Keleş ve inşa ettirdiği Özel ilke Yaşam Hastanesi’ne tam destek verdiler.

nursan hastane  (1)

Önceki İçerikHATAY BOKS TAKIMI ADIYAMAN’DA ŞAMPİYONLUK İÇİN YUMRUK ATIYOR
Sonraki İçerikKilitli parke taşı Karayılan ve Denizciler mahallerinde devam ediyor