Başkan Yüksel; “Belen’de oyunu en çok yükselten yine CHP olacak!”

CHP Ailesi Belen’de meydan okudu.

Belen’de Cumhuriyet Halk Partisi üzerine oynanan oyunları işaret ederek, sosyal medya üzerinden yüklenen CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel sert konuştu.

Başkan Yüksel; “Belen’de oyunu en çok yükselten yine CHP olacak!”
Sosyal medya hesabı facebook üzerinden yaptığı açıklamada, Belen’de Cumhuriyet Halk Partisi üzerine oynanan oyunları bozacaklarını ifade ederek meydan okuyan Başkan Yüksel; “Mert olmayan ikiyüzlü yılanlar, mücadele mertçe yapılır. Fevzi Yüksel, sizin gibi çakalları çok gördü, gereken dersi verdi ve yine verecek. Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyümesinden ve gelişmesinden rahatsız olan gafiller şimdiden söylüyorum; Erken yapılacak bir genel seçimde Belen’de oyunu en çok yükselten yine Cumhuriyet Halk Partisi olacak. Kısacası bir doğru yapacağız. Eğri belasını bulacak.” dedi. Yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekerek erken seçim sinyalleri veren Başkan Yüksel, önümüzdeki günlerde doğabilecek tartışmaların fitilini ateşlemiş oldu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.