İsmet İnönü Mahallesi ve Şekere yolu asfaltlandı

İskenderun Belediyesi, “Daha Rahat Bir Ulaşım için Asfaltsa Asfalt” sloganı ile tüm noktalarda yol ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Haziran ayı itibarıyla asfalt çalışması yapan İskenderun Belediyesi şehir içi trafiği rahatlatmak için yol yapım ve asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor.

Ekipler son olarak, İsmet İnönü Mahallesi, Şekere yol güzergâhında trafiği rahatlatacak yeni bir yol çalışmasını daha tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Ergün Gözüküçük ile Cemil Çengel son durum hakkında bilgiler aldı.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel, İskenderun’un gelişimine paralel olarak yeni imar yollarını vatandaşın hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın daha rahat bir ulaşım imkanları sunmak için tüm noktalarda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yaklaşık 2 aylık bir süre içerisinde şehrin sorunlu yollarının yüzde yetmişine yakın bir bölümünde asfalt çalışması yaptık. Bu hızımız artarak devam edecek. Halkımız rahat olsun, sorunlu yol bırakmayacağız” dedi. Belediyenin yol çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

ulaşım için  3 ulaşım için 1 ulaşım için 2 ulaşım için 4