İskenderunspor 1967 Sezonu Açtı

İskenderunspor 1967 sezonun ilk çalışmasını başlattı.Yeni sezonun en iddialı takımı olarak görünün İskenderunspor Sakarya da bulunan Çim sahada top başı yaptı.Teknik Direktör Halis Özipek gözetiminde çalışmalara başlayan Takımda bir çok yeni oyuncuda görücüye çıktı.İlk antrenman maçını Başkan İla Gökhan Olğun’un yanı sıra,yönetim kurulu üyeleri ve bazı taraftarlarda izledi.

Antrenmanla ilgili kısa Açıklama yapan İskenderunspor teknik direktörü Özipek,bugün çalışmalarımıza başladık iskenderun’a yakışır bir takım yaratmak istiyoruz,amacımız koca bir şehrin futbola olan hasretliğini sonlandırmak,yeni futbolcularımız var bu konuda alınacak olan futbolcularda var takımı en kısa sürede en iyi hale getirmeye çalışacağız dedi.

Kulüp Baykanı Ali Gökhan Olgun ise,bugün yaallah bismillah diyerek çalışmalarımıza başladık. Tüm futbolcularımıza bu sezonda başarılar diliyorum.allah bizleri mahçup etmesin. Bu kentin daha iyi yerlere gelmesi için takım olarak çalışacağız bugün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızda antrenmana gelerek futbolculara moral verdiler.onlarda yeni sezona iyi hazırlanıyorlar.

Birkaç futbolcuyla daha görüşmelerimiz sürüyor onların da transferi gerçekleştikten sonra inşallah şampiyonluk için çalışacağız dedi.yapılan ilk antrenmana ise İskenderun’da sporun yeterince siyasilerden destek görmediğini dile getiren İbrahim Gül ise takıma baklava ikramında bulundu.Gül,sizlerin emeklerini Allah boşa çıkartmasın inanıyorum ki bu çalışmalarınız boşa gitmeyecektir bizlerde inşallah sizlere elimizden geldiği kadarıyla yanınızda duracağız dedi.yaplan antrenmandan sonra ise tüm futbolculara baklava ikramında bulundular.

iskenderunspor top başı yaptı (1) iskenderunspor top başı yaptı (2) iskenderunspor top başı yaptı (3) iskenderunspor top başı yaptı (4) iskenderunspor top başı yaptı (5) iskenderunspor top başı yaptı (6) iskenderunspor top başı yaptı (7) iskenderunspor top başı yaptı (8)