HATAY’DA ESKİ ŞEBEKE KALMAYACAK

Hatay Büyükşehir belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Hatay genelinde tespit edilen eski hatların yenilenme ve onarım çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Genel Müdürlük, eskiyen ve çürüyen hatlarla mücadele çalışmaları kapsamında Arsuz ilçesine bağlı Pirinçlik Mahallesi ve selden zarar gören Büyükdere Mahallesindeki içmesuyu hatlarının yenilendiğini açıkladı.

Bütün ilçelerde suyun yetersiz geldiği bölgeler tespit edilerek projeler üretildiğini bildiren İdare, Pirinçlik Mahallesi’ne 400 metre ve Büyükdere Mahallesine ise 500 metre yeni hat döşenerek sorunların giderildiğini belirtti. Ayrıca bölgede genel bir çalışma yapılarak su kaptajlarına bakım yapıldı ve mahallelerdeki şebeke vanaları değiştirildi.

İl genelinde çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydeden HATSU, vatandaşların sorunlarını minimize etmek amacıyla ekiplerin gece gündüz aralıksız çalıştığını ayrıca bu yapılan projelerde vatandaş memnuniyetini göz önünde bulundurduğunu belirtti. Arsuz bölgesi Pirinçlik ve Büyükdere Mahallelerinde yapılan çalışmalarda 7 personel, 1 paletli ekskavatör ve 1 kepçe görev aldığı öğrenildi.

HATAY’DA ESKİ ŞEBEKE KALMAYACAK (2) HATAY’DA ESKİ ŞEBEKE KALMAYACAK (3) HATAY’DA ESKİ ŞEBEKE KALMAYACAK (4) HATAY’DA ESKİ ŞEBEKE KALMAYACAK (5)

Önceki İçerikE-TEBLİGAT BAŞLIYOR
Sonraki İçerikİskenderunspor 1967 Sezonu Açtı