SAMANDAĞ SAHİLİ CANKURTARAN BOTLARINA KAVUŞTU

Hatay Büyükşehir Belediyesi Samandağ denizinde yaşanan boğulmalardan dolayı halkımızın güvenliği için
3 tane cankurtaran botunu Samandağ Sahili’nde halkın hizmetine sundu.

Hizmete sunulan cankurtaran botlarının yanı sıra, cankurtaran kulesi, kurtarma kemerleri, can kurtarma simitleri, halatlar, ilkyardım çantası, batmayan sedye (deniz yatağı), cankurtaran formaları, cankurtaran topları ve bayrakları Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Samandağ Belediyesi’ne teslim edildi.

Ayrıca sahilde herhangi bir tehlike olup olmadığını daha rahat gözetlemek için kuleler yapıldı ve insanları uyarmak için alınan megafonlar, Samandağ Belediyesi ekiplerine teslim edildi. Alınan cankurtaran botlarının özelikle büyük olmasının sebebinin, herhangi bir boğulma tehlikesi ve acil durumlarda halka daha hızlı ulaşabilmek olduğu belirtildi.

Ayrıca Hatay’ın turistik açıdan güzide sahiline sahip olan Samandağ sahilinin temizliği de ekipler tarafından yapılarak halkın temiz ve sağlıklı bir sahile kavuşulması sağlanıldı.

HBB tarafından alınan botların cankurtaran ve eğitmenler eşliğinde denenerek Samandağ Belediyesi’ne teslim edildi.

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG HBB-BASIN-YAYIN-3JPGG HBB-BASIN-YAYIN-4JPGG HBB-BASIN-YAYIN-5JPGG HBB-BASIN-YAYIN-7JPGG HBB-BASIN-YAYIN-8JPGG HBB-BASIN-YAYIN-9JPGG HBB-BASIN-YAYIN-10JPGG

Önceki İçerikİskenderunhaber’i Temmuz ayında 229 bin kişi ziyaret etti
Sonraki İçerikKara Pazar