Asayiş ve Huzurun Sağlanması Kapsamında Yapılan Uygulamalar

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince İlçemizde asayiş, huzur ve güvenliğin sağlanması kapsamında ki uygulamalar titizlikle ve hassasiyetle yürütülmektedir.
Bu doğrultuda; Mala karşı işlenen suçların önlenmesi ve aydınlatılması amacı ile yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, İlçemiz Esentepe ve Buluttepe mahallelerinde iki ayrı adreste çok sayıda hırsızlık eşyasının bulunduğu, şahısların çalmış oldukları eşyaları evlerinde bulundurarak peyder pey satışa sundukları yönünde bilgi edinilmesi üzerine, İlçe Kaymakamımızında talimatıyla özel bir ekip oluşturularak gerekli araştırma ve tespit çalışmaları yapılmış olup, 27/07/2015 tarihinde eş zamanlı olarak her iki adreste de düzenlenen operasyon ile çok sayıda değişik tarih ve yerlerden çalındığı tespit edilen malzemeler elde edilmiştir.
Elde edilen malzemelerin İlçemizden 12 ayrı ev ve iş yerinden hırsızlık olayı ile çalınan malzemeler olduğu, Polis Merkezi Amirliklerine müracaatlarının bulunduğu tespit edilmiş, bugüne kadar 12 ayrı faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılmış ve olaylarla ilgili yakalanan şüpheliler S.Ö. ve A.T. isimli şahıslar 29/07/2015 günü sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Önceki İçerikGELİŞİM’DE DEV MİDE FITIĞI ONARILDI
Sonraki İçerikArsuz Gözcüler Mahallesinde Motorsiklet Kazası
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.