ORHANTEPE YOLU ASFALTA KAVUŞTU

Asfaltlama çalışmalarını sürdüren İskenderun Belediyesi Orhantepe mevkiinde bulunan dolmuş güzergâhını asfaltlıyor. Devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, burada bulunan mahalle muhtarı ve dolmuş şoförleri ile bir süre sohbet etti.

Başkan Yardımcısı Gözüküçük yaptığı açıklamada ;” İskenderun Belediyemiz gece gündüz çalışıyor, halkımızın asfaltlama çalışmalarının memnuniyetini her gittiğimiz bölgemizde görüyor ve yaşıyoruz. Bu vesile ile özveriliyle çalışan tüm ekiplerimizi kutluyorum. Yıllardır asfaltı yapılmayan mahalle ve caddelerde yaptığımız asfalt çalışmaları vatandaşlarımız tarafından ilgiyle karşılanıyor. Zaman içerisinde tüm mahallelerimizde hizmetlerimiz devam edecek”şeklinde konuştu.

İskenderun Belediyesi tarafından sürdürülen sıcak asfalt çalışması ile Petrol Ofisi karşısından başlayarak Orhantepe ve Bekbele mahallerine kavuşan minibüs güzergâhında ki yol tamamen asfaltlanıyor. Kentin tüm sorunlu alanlarına müdahale eden İskenderun Belediyesi kent merkezinde yaptığı çalışmalarının yanı sıra mahallelerde de yoğun faaliyetler yapıyor. Özellikle Minibüs güzergahları sorunlu olan mahallerde çalışma başlatan ekipler bunların bir bölümünü bitirdi. En geç Eylül ayı okullar açılana kadar servis ve dolmuş güzergâhlarının tamamlanması asfaltlanması hedefleniyor.

orhantepe yolu  1 orhantepe yolu  2 orhantepe yolu  3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.