Larva Mücadelesi Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi larva ile mücadelede yaptığı çalışmalar ve hizmetler ile göz dolduruyor. Güney bölgesinde en etkin larva mücadelesini yapan İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri halk sağlığını tehdit eden larva konusunda yeni makineleri ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İlçe genelindeki yağmur drenaj ve kanalizasyon hattında sezon boyunca barınabilecek larva ve haşereler ile mücadele çalışmaları kent genelinde sürdüren ekipler çalışmaların yaz dönemi boyunca devam edeceğini belirtiler. Larva ile mücadele de dere yatakları, su birikintileri, su basmış bodrum katlar, çamur bataklıklarda ilaçlama işlemini gerçekleştiriliyor.

İlaçlanacak yerlerin Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından belirlendiğini ifade eden ekipler , “belirlediğimiz alanları tespit ettikten sonra periyodik olarak ilaçlıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen şikayetler üzerine de tespit ettiğimiz alanlarda larva mücadelesi yapılıyor” açıklamasında bulundu.

larva  2 larva  3 larva  5 (1) larva  5 (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.