Dostluğu pekiştiren ziyaret

Unlu mamulleri zincirine Arsuz’da da ilk şubesini açarak yenisini ekleyen ve sektördeki istikrarlı çıkışını sürdüren Şenöz Unlu Mamülleri Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şenöz, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti. Farklı partilerde de olsa yıllar önce iki dönem birlikte İskenderun Belediye Meclis Üyeliği yapan dostların buluştuğu ziyarette Abdullah Şenöz, Başkan Nazım Culha’ya üzerinde Arsuz Belediyesi’nin logosunun bulunduğu yaş pasta sürprizi ile jest yaptı.
Halkın isteklerini, halktan dinleyen bir belediye başkanına sahip oldukları için Arsuzlular’ın şanslı olduğunu söyleyen Abdullah Şenöz, “Arsuz, sınırları oldukça geniş ve bakir bir alan. Ne Antalya’da ne de Bodrum’da buradaki deniz yok. Yaptığınız çalışmalarla Arsuz’un turizmde hak ettiği yere geleceğinden de hiç kuşkumuz yok” dedi.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’da ilçenin giderek değer kazandığını belirterek, en büyük sorunun altyapı olduğunu vurguladı ve altyapının tamamlanmasıyla birlikte ilçede büyük bir değişim ve gelişim yaşanacağını söyledi.
Başkan Culha’nın konuğu Abdullah Şenöz ile birlikte yaş pastayı kesmesinin ardından, iki dost samimi bir ortamda geçmişe kısa bir yolculuk yaparak, anılarını tazeledi.

3 4