Sarıseki Turuncu Plajda aileler huzur ve güvenle denize giriyor

İskenderun’da ailelerin rahat ve güven içerisinde denize girebilecekleri ve piknik yapabilecekleri Turuncu Plaj yaz sezonunu açtı. Yaz aylarının en sıcak günleri yaşanırken, aileleri ile birlikte denize girmek isteyen vatandaşlar için alternatif olarak hizmete açılan Turuncu Plaj dağ ile denizin kesiştiği noktada buluşuyor. Sarıseki’de güvenli otoparkı, ailelerin ağaçların gölgesinde serin ve sakin bir ortamda piknik yapabilecekleri, haftanın yorgunluğunu ve stresini atabilecekleri mekan yoğun ilgi görüyor.

İskenderun ve çevresinden gelen vatandaşlar, gerek kumsalı, gerekse işletme ekibine böylesine bir tesisi yöre halkının hizmetine kazandırdıkları için teşekkür ettiler Turuncu Plajın işletmeciliğini yapan Recep Saygılı ise, “Önce insanlarımızın güvenliği, huzuru, rahat bir şekilde denize girebilecekleri, aileleri ile birlikte piknik yapabilecekleri bir mekanı halkımızın hizmetine kazandırdık.

İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’de bu yerin güvenli olması ve halkın hizmetine sunulmasında önemli gayretleri olmuştur. Sarıseki eski Belediye Başkanımız Bülent Özer’e de ayrıca böyle bir yerin temelini atmasından dolayı da ayrıca minnettarız. Buras halkındır. Bizlerde halkın yerine sahip çıkmaya çalışıyoruz. Çalışanlarımızın özverili gayerteleri ile sahil kordonu sürekli temizlenmekte, denize giren vatandalarımız için de can kurtaran görevlilerimiz sürekli bulunmaktadır. Tesis içerisinde vatandaşlarımız için duş ve duşa kabinlerimiz, restaurant, çocuklar için parklarımız ve kafeteryamız da hizmete girmiştir. ” Dedi.

sarıseki de turuncu plaj güven veriyor (1) sarıseki de turuncu plaj güven veriyor (2) sarıseki de turuncu plaj güven veriyor (3) sarıseki de turuncu plaj güven veriyor (6)