Asfalt ve parke seferberliğine devam

Hatay’ın en büyük ilçesi olan Arsuz’un yollarını güzelleştirme atağını sürdüren Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdikleri 69 bin 470 metrekare 8 santimetrelik kilitli parke taşı döşeme ihalesinin ardından, hazırlıkları devam eden 329 bin 310 metrekarelik asfalt ihalesiyle de ilçe yollarının adeta çehresini değiştirecek. Birçok mahallede asfalt çalışmasına devam eden ekipler, ihalesi yapılan kilitli parke taşı döşemesiyle de yollara hem modern bir kimlik kazandıracak, hem de ulaşımı kolaylaştıracak.
Yollara asfalt ve parke
Belediye olarak, halkın ulaşım rahatlığı için bütün imkanlarını seferber ettiklerini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Göreve başladığımız günden itibaren öncelikle ilçemizin tüm mahallelerindeki yolların kullanım sıklığını ve sorunlarını tespit ederek, nerelerin öncelikle onarılması, parke döşenmesi veya asfaltlanması gerektiğini belirledik. Daha sonra belirlenen program dahilinde de asfalt yama – onarım, parke döşeme ve satıh asfalt kaplama çalışmaları gerçekleştirdik. Hummalı bir şekilde ilçe geneline yayılan çalışmalarımızın devamı niteliğini taşıyan 69 bin 470 metrekare parke taşı ihalemiz geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. İlçemizin muhtelif mahallelerinde gerçekleşecek parke döşeme çalışmasına ek olarak, 329 bin 310 metrekarelik asfalt ihalemizin de hazırlıklarını sürdürüyoruz.

Bu ihalemizin de yapılmasının ardından, Arsuz’da yıpranmış ve stabilize durumdaki yolların tamamında gerçekleşecek olan çalışmalarla yollarımız daha modern ve temiz bir görünüme kavuşacak. Arsuz genelinde yaklaşık 175 cadde ve sokakta gerçekleşecek olan satıh asfalt kaplama ihalesinin de yapılması ve çalışmaların tamamlanmasıyla yollarımız pırıl pırıl bir görünüme kavuşacak. Belediyemizin yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin de yollarımızı modern hale getirmek için gerçekleştirdiği 76 bin 700 metrekare parke taşı döşeme çalışmaları da tüm hızıyla devam etmektedir” dedi.

asfalt ve parke (1) asfalt ve parke (2) asfalt ve parke (3)