Yerinde tespit, yerinde çözüm!

Göreve geldiği günden itibaren ‘yerinde tespit, yerinde çözüm” anlayışıyla hareket ederek, halkın isteklerini onların dilinden dinleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, bu kez Gözcüler Toplu Konut sakinleri ile bir araya geldi. Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte 550 konuttan oluşan yaşam alanındaki sorun ve sıkıntıları dinleyen Başkan Culha, halkı mağdur edecek her türlü sorunu çözmek için çalıştıklarını dile getirdi.
Vatandaşların toplu konutlarda bulunan arıtma tesisi ile ilgili şikâyetleri karşında başkan Culha, atıksu arıtma tesisi ile ilgili çalışmaların belediyenin görev ve sorumluluk alanlarında olmamasına rağmen, tesisin HATSU’ya devredilene kadar vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için her türlü çalışmayı yaptıklarını ifade etti.
Altyapı proje ihalesinin iki etap şeklinde gerçekleştiğini, birinci etabın Arpaderesi, Büyükdere, Cırtıman, Harlısu, Karaağaç, Karahüseyinli, Karapelit, Kışla, Kozaklı, Müftüler, Nardüzü, Nergizlik ve Pirinçlik’i de içerisine alan 552,55 kilometreyi kapsadığını anlatan Başkan Culha, 589,90 kilometrelik ikinci etap ile de Arpagedik, Akçalı, Aşağıkepirce, Avcılarsuyu, Beyköy, Çerçikaya, Derekuyu, Gökmeydan, Gözcüler, Hacıahmetli, Haymaseki, Höyük, Işıklı – Tatarlı, Karagöz Konacık, Kurtbağı, Madenli, Tülek, Üçgüllük – Gülcihan, Yukarıkepirce, Arsuz Merkez olmak üzere altyapı sorunun tamamen çözüme kavuşacağını söyledi.
İlçe genelinde devam eden kilitli parke taşı döşeme işinin Altınkent ve Gümüşkent sitelerinde sürdüğünü, çalışmaların tamamlanmasının ardından Gözcüler Mahallesi’ne geçileceğini ifade eden Başkan Culha, Gökmeydan ve Arsuz merkez arasındaki elektrik çalışmalarının tamamlandığı belirterek, elektrikteki yatırım hamlesinin devam ettiğini dile getirdi.
Ortak yaşamın kurallarına uyulması gerektiği vurgusu da yapan Başkan Nazım Culha, karşılıklı sohbet şeklinde geçen toplantıda ilçede kısa sürede yaşanan değişimi anlattı ve halkın taleplerini dinledi.
IMG_8442IMG_8442IMG_8422IMG_8409

Önceki İçerikBaşkan Seyfi Dingil, Belediye çalışmalarını yerinde inceledi
Sonraki İçerikVali Topaca Aalen Heyetini Kabul Etti