Arsuz’da hoparlörler yenileniyor

Arsuz Belediyesi, ilçe genelinde ilan ve duyuru amacıyla kullanılan hoparlör sistemlerini yeniliyor. Bütün mahallelerde yapılacak olan çalışmaların tamamlanmasının ardından belediyeden yapılan duyurular halka daha net ve sağlıklı bir şekilde ulaşacak. İki etap şeklinde gerçekleşen çalışmaların birinci etabı Karaağaç ve Nardüzü Mahallesi’nde gerçekleşirken, ikinci etapda önümüzdeki günlerde Arsuz merkez ve çevresindeki mahallelerde gerçekleşecek.
Halkı doğru bilgilendirmek amacıyla anons sistemlerini yeniden modernize ederek ve geliştirerek onardıklarını söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “İlçemizde kullanılan anons sistemindeki sorunlar nedeniyle sesin anlaşılmasında sıkıntılar yaşanıyordu. Bu nedenle ilçedeki tüm hoparlörleri kapsayan bir çalışma gerçekleştirerek sorunları ve bu sorunların giderilmesi için yapılması gerekenleri yerinde tespit ettik.

İlk etapta Karaağaç ve Nardüzü Mahallemizdeki tüm hoparlörlerin tamamını son sistemle yeniledik ve eksik olan yerlere de yeni hoparlörler taktık. Bütün mahallelerimizde gerçekleşecek olan çalışmanın tamamlanmasının ardından belediyemizden yapılan tüm ilan, anons ve duyurular daha sağlıklı ve anlaşılır olacak” dedi.

hoparlör (1) hoparlör (2) hoparlör