İş Bankası Müdürlerinden İTSO’ya ziyaret

İş Bankası İskenderun Ticari Şube müdürü İbrahim Volkan Ergan ve Satış Yönetmeni Olcay Potur İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret etti. Karşılıklı sohbet otamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak bölge ve ülke ekonomisi hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

İskenderun’un sanayi ve limanı ile potansiyel bir şehir olduğunu vurgulayan İş Bankası İskenderun Ticari Şube müdürü İbrahim Volkan Ergan, İş olanakları her geçen gün artmakta, yatırımcıların da bölgede yatırım yapmak için girişimlerde bulunduklarını öğreniyoruz. Tabi ülkemizde istikrarın olması önemli” dedi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “4 bine yakın üyemiz ile İskenderun ekonomisine en iyi en doğru hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. İş adamları ve bölgemizdeki yatırımcılar bir an önce ülkedeki istikrarın sağlanmasını, ortadoğuda yaşayan olayların sona ermesini beklemektedir.

Komşumuz Suriye ve Ortadoğu da yaşanan olaylar en çok Hatay’ı etkilemektedir. Daha önceleri sınır ticareti ile bölgemizde ekonomik canlılık çok fazlaydı, İhracat rakamlarında fazla bir değişme olmamasına rağmen, yaşanan savaşlar bölge iş adamlarımızı ve yatırımcılarımızı de endişelendirmektedir. Temennimiz bu olayların sona ermesidir: İskenderun ekonomisi ne kadar güçlü olursa, bankalar için de ticari faaliyetlerin o derecede iyi olacağına inanıyorum” diye konuştu.

iş bank.müd.itso ziyareti (1) iş bank.müd.itso ziyareti (2)

Önceki İçerikArsuz Bıkmaz Restaurant Farkını Yaşayın
Sonraki İçerikANKARA’DA İSKENDERUN’UN ÜZERİNDEKİ KARA ÇİZGİ SİLİNDİ