İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı güven tazeledi

“Doğan Erten İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanlığına seçildi”
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’da ertelenen Vakıf seçimi yapıldı. İTSO Meclisi gündeminde bulunan Eğitim ve Kalkınma Vakfının üye seçimi İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen başkanlığında gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı eski Başkanı Doğan Erten güven tazeledi. Meclis üyelerinin oy çokluğuyla İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakf Başkanlığına seçilen Doğan Erten, yaptığı konuşmasında, “Bizim Başkanlık gibi bir derdimiz yok.

İskenderun’a bu şehirde okuyan ve maddi durumu yerinde olmayan öğrencilerimize ve eğitime destek olmak temel gayemiz. Bu gün burada Vakıf seçimlerinde yönetim değişmiyor. Sadece 2 isim hariç. Aynı yönetimle yolumuza devam edeceğiz. Bizim derdimiz odada huzurun sağlanması, hizmetlerin devamının gelmesidir. Yeniden hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Huzursuzluğa meydan vermeden, İskenderun’a hizmet noktasında yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte hayırlı hizmetlerde bulunmak üzere çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizim başkanlık gibi bir derdimiz yok.

Hepinize teşekkür ediyorum” dedi. İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı yönetimi şu isimlerden oluştu: Doğan Erten, Serdar Kirmit, Saadet Özmen, Sezer Kara, Levent Çam, Serdar Kadir Çotulay, Hüseyin Coşkun, Emin Aşkar Genç ve Halit Kırdardan oluşan yönetim kolları sıvadı. Yapıan seçimlerin ardından İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanlığına Doğan Erten getirilirken, Saadet Özmen Başkan yardımcısı ve Sezer Kara da muhasip üyeliğe seçildi. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Yönetim Kurulu üyeleri ve İTSO meclis üyeleri de seçim sonrası İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı yönetimini tebrik ederek, yeni görevlerinde başarılar dilediler.

İTSO VAKIF YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ (1) İTSO VAKIF YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ (3) İTSO VAKIF YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ (4)