ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK ÇALIŞMA

İskenderun Belediyesi, ilçeye yeni park ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ederken, mevcut parklarda da yenileme çalışmaları yapıyor.

Şehir merkezinde yıllardır atıl durumda bulunan ve trafik düzenini olumsuz etkileyen Şehit Pamir Caddesi arkasında bulunan alanda çalışmalar aralıksız devam ediyor. İskenderun Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kullanışsız park alanında yeni düzenlemeler yapacak.

Konu hakkında duygularını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sorunlu alanları çözüme kavuşturuyoruz. Bizim anlayışımızda sorun varsa çözümü de vardır hâkimiyeti mevcuttur dedi. Başkan Seyfi Dingil ilçe genelinde belediye ekiplerinin aralıksız olarak vatandaşın hizmetinde olduğuna dikkat çekerek;”bu alan üzerinde yeni düzenlemeler yapacağız. Elektrik trafo binası bu haliyle kalacak ancak onu da estetik bir şekilde kaplayacağız. Sadece Ziya Gökalp Caddesine bağlantı yolunda bir imar yenileme ihtiyacımız olacak. Onu da en kısa sürede çözerek araç ve yaya trafik kullanım alanını rahatlatacağız”şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye ekiplerinin çalışmalarını izleyen çevredeki esnaflar, alanın uzun yıllardır şehrin kanayan yarası olduğunu ve bu anlamada burada çalışma yapılmasını olumlu bulduklarını söyleyerek, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.

MERKEZ  1 MERKEZ  2 MERKEZ  3

Önceki İçerikArsuz Yolunda Kan Akmaya Devam ediyor
Sonraki İçerikBasına özgürlük kapılarının açıldığı gün kutlu olsun