Farklı din, dil ve etnik kökenin bir arada kardeşçe yaşadığı Arsuz’da bayram coşkusu bir başka

Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen halk bayramlaşmasında hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberlik rüzgarı esti. Sahil Sefa Restaurant’ta gerçekleşen ve farklı din, dil ve etnik kökenden insanı bir araya getiren bayramlaşmaya vatandaşlar adeta akın etti.
Bayram sevinci ve coşkusunun en üst düzeyde yaşandığı törene Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Arsuz Garnizon Komutanı Deniz Albay Mutluhan Algür, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi Selda Culha, Arsuz İlçe Jandarma Komutanı Nadir Bilbay, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hacı Osman Akçakoca, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Tanın, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Uzun kuyrukların oluştuğu törende, bayramların başta barış olmak üzere, hoşgörü, birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularını daha çok pekiştirdiğine vurgu yapıldı.
Büyük bir coşku içinde geçen bayramlaşma töreninde konukları ile tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Nazım Culha, halk bayramlaşmasının ardından protokol üyeleri ile birlikte halkın huzuru, asayişi ve güvenliğinin temini için canla başla görev yapan Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki polis memurlarının ardından, Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki Mehmetçiklerin de bayramını kutladı.
Fatma Ekenel’i unutmadı
Daha sonra, eşi Selda Culha ile birlikte, yatağa mahkûm olan çocuklarını yaşatmak için verdiği mücadele ve sergilediği fedakârlık nedeniyle Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yılın annesi seçilen fedakâr anne Fatma Ekenel ve ailesini de ziyaret eden Başkan Culha, herkesin birbirine kenetlendiği, barış ve huzur dolu nice bayramlar diledi.

2 11755781_1211766375535800_6147061634591952561_n fatma ekenel fatma ekenel1
IMG_7147 IMG_7156 IMG_7202 IMG_7208