Hatay Büşükşehir Belediye Başkanına turuncu mavi forma

İskenderunspor kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun’dan Hatay Büşükşehir Belediye Başkanına turuncu mavi forma.

Göreve geldiğinden sonra kentin tüm dinamiklerini ziyaret etmeye çalışan ve iskenderun’a yakışır bir futbol takımı kurma hedefine devam eden İskenderunspor Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun,Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret ederek takımla ilgili gelişmeler hakkında bilgi verdi.

İskenderunspor kulüp başkanını kapıda, karşılayan Başkan Savaş, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirirken,İskenderunspor’un eski günlerine gelmesi için büyük emeklerin verilmesi gerektiğini söyledi.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun,yeni bir oluşum,yeni yönetim ile halkımızın ve sizlerinde destekleriyle güzel bir enerji oluşturmaya çalışıyoruz. Kentimizin ismini, yıllardır spor sayesinde duyan diğer İller şimdilerde iskenderun’u hatırlamaz durumdalar.Bende uzun yıllar futbol oynadım. amacım Türk futboluna gelecek yeni nesilleri yetiştirmek, memleket çocuklarını,spor’a kanazile etmektir dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı lütfü Savaş ise genç ve enerji dolu kişilerin spor’un içerisinde olması gerçekten çok olumlu,Bizlerde elimizden gelen destekleri vermeye çalışıyoruz.İskenderun’a da bir tesis gerektiğini biliyoruz. bu nedenle elimizden geleni yapmaya çalışacağız.size bu konuda başarılar diliyorum inşallah takım başarılı olur istediğiniz yerde olursunuz sizleri destekliyoruz dedi.

iskenderunspor lütfü savaş ziyaret