Hatsu 11 yeni iş makinesini filosuna kattı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), satın aldığı 11 yeni iş makinesini filosuna kattığını duyurdu.

Genel Müdürlük, Ekonomi Bakanlığı’nın Katma Değer Vergisi(KDV) teşvikinden yararlanılarak Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla iş makinesi alımının yapıldığını ve bu çerçevede aracı firma tarafından 10 Beko Loder(kazıcı-yükleyici) ve 1 tekerlekli Ekskavatör ’ün düzenlenen törenle Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na teslim edildiğini belirtti.

HATSU Genel Müdürlüğü ayrıca, yine Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla 39 adet 4×2 ve 14 adet 4×4 pick-up aldığını ve Hatay halkının hizmetine sunduğunu belirtti.

Vatandaşın taleplerini ve sorunlarını daha kısa sürede giderme adına çalışmaların devam edeceğini açıklayan HATSU Genel Müdürlüğü, bünyesine kattığı araçlarla hizmet kalitesinin daha da artacağını ve Hatay’a hak ettiği hizmeti yapma adına özveriyle çalışacaklarını bildirdi.

HATSU ALDIĞI ARAÇLARLA GÜCÜNE GÜÇ KATTI (2) HATSU ALDIĞI ARAÇLARLA GÜCÜNE GÜÇ KATTI (4) HATSU ALDIĞI ARAÇLARLA GÜCÜNE GÜÇ KATTI (6)