Sanayi yoluna sıcak asfalt

İskenderun Belediyesi şehir merkezine kestirme yol olarak kullanılan ve sanayi esnafının yoğun güzergahı olan sanayi yoluna sıcak asfalt yapmak için çalışmalara başladı. Sıcak asfalt öncesi Mehmet Akif Caddesi ve Dumlupınar Mahallesi 261 sokak üzerinde kaldırımlar sökülmeye başlandı. Uzun yıllardır asfaltı yapılmayan cadde ve sokak üzerinde yapılan yeni asfaltlama çalışmaları esnafın yüzünü güldürdü.

Ekiplerin çalışmasını izleyen sanayi esnafları;” kış gelmeden önce yollarımızın asfaltlanması iyi oldu. Yıllardır başvurmamıza rağmen bu yolumuz bir türlü asfaltlanmadı. Bizlerin sesine kulak veren ve mağduriyetimize çözüm bulan başta Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz “dediler. Sanayi yolu ve Dumlupınar Mahallesinde yapılan stabilize asfalt çalışmalarını inceleyen İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel ise Sanayi yolunda sıcak asfalt çalışmalarına başladıklarını ifade ederek şunları söyledi;” yıllardır sıkıntılı olan bu yolu daha kullanışlı bir hale getirerek vatandaşımızın ve sanayi esnafımızın kullanımına sunacağız.

Sanayi Sitesi Esnafı için önemi olan bu yolların asfaltının yapılması önemli bir hizmet. Bu konuda çok sayıda şikayet alıyorduk. Çalışmalarımız bittikten sonra esnafımız çok rahatlayacak. Kısa sürede tamamlanacak olan çalışmaların ardından diğer bozuk yollarımızda da asfaltlama yapacağız” dedi.

sanayi 2 sanayi 4