ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU’NU ARIYOR

Hatay’ın Anavatana katılması münasebetiyle Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 31. Erhan Aksay Körfez Grubu Futbol Turnuvası’nın şampiyonu belli oluyor.

Hatay’daki kardeşlik, medeniyet, birlik ve beraberlik ortamını daha da arttırmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu yıl da 31.’si gerçekleştirilen, Erhan Aksay Futbol Turnuvası ve ilk kez organize edilen 1. Körfez Futbol Turnuvası maçlarının finali 5 Temmuz Pazar akşamı Saat 21:30’da İskenderun Stadı Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası’nda İlk Adım Spor Kulübü Derneği ile Veteranlar Spor Kulübü arasında oynanacak.

Üçüncü ve Dördüncülük maçlarının 4 Temmuz Cumartesi günü 21:30’da İskenderun Stadı Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası’nda Belen Kaymakamlığı ile Arsuz Belediyesi arasında oynanacak. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa takdim edilecek.

31. Erhan Aksay Körfez Grubu Futbol Turnuvası’nın şampiyonu belirlendikten sonra, Antakya grubundan çıkan 12 takımın da katılacağı toplamda 16 takımdan oluşan Hatay finalleri oynanacak.

6 Temmuz’da Pazartesi günü saat 11:00’de kura çekimleriyle belirlenecek olan maçlar, 7 Temmuz Salı günü oynanmaya başlanacak.

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG HBB-BASIN-YAYIN-2JPG HBB-BASIN-YAYIN-3JPG HBB-BASIN-YAYIN-4JPG HBB-BASIN-YAYIN-5JPG