URFA’DAN GELEN SIRA GECESİ RAMAZAN AKŞAMINA RENK KATTI

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri Hatay halkı ile buluşmaya devam ediyor.

Her gece 22:00’dan sonra Antakya Atatürk Parkı’nda Hataylılarla buluşan etkinlikte birbirinden farklı eğlenceler ve konserler Hataylılara sunuluyor. Dün gece Urfa’dan gelen Asi Sıra Gecesi ekibi, eşsiz yöresel türküleri ve sesleriyle unutulmaz bir konsere imza attı. Hatay halkının yoğun ilgi gösterdiği konserde, söylenen türkülere hep bir ağızdan eşlik edildi. Davul ve zurnanın sesine daha fazla dayanamayan Hataylılar kendilerini piste atarak hem oynadı hem de hep bir ağızdan hareketli türkülere eşlik etti.

HBB’nin düzenlediği etkinliklerde çocuklar da unutulmadı. Ramazan dolayısıyla parka getirilen gondol, dönme dolap ve çarpışan arabalar, Ramazan gecelerinde çocuklara lunapark havasında eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Ayrıca Antakya Atatürk Parkı’na kurulan kermes ile etkinlik alanına gelen Hataylılar akşam serinliğinde kermesi gezme ve alışveriş yapma fırsatı buluyor.

Gecenin sonunda Asi Sıra Gecesi ekibi ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Hataylılara HBB tarafından şerbet (meyan kökü) ikram edildi.

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG HBB-BASIN-YAYIN-2JPG HBB-BASIN-YAYIN-3JPG