5 Temmuz kutlama hazırlıkları başladı

İskenderun Belediyesi,5 Temmuz İskenderun Kurtuluş bayramının 77. yıldönümü kutlama hazırlıklarına başladı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatı ile şehrin 5 Temmuz Caddesi ve meydanı Türk bayraklarıyla donatılıyor. Cadde üzerinde bulunan bina ve işyerlerine İskenderun Belediyesi görevlileri tarafından günün anlam ve önemini belirten afişler, dev Türk bayrakları ve Atatürk posterleri asılacak. Ayrıca şehir genelinde esnaflara Türk bayrakları dağıtılacak.

Kırk Asırlık Türk yurdu Hatay’ın “Benim Şahsi Meselemdir” diyerek, Anavatana katılışında büyük gayretleri olan Ulu Önder Atatürk’ün hedeflerine uygun olarak; tasada ve kıvançta ortak değerleri paylaşan Milli şiir ve ülkü etrafında toplanmış İskenderunlular olarak 5 Temmuz Kurtuluş günü kutlama tören ve etkinlikleri de belirlendi.05.07.2015 Pazar günü saat:10.30’da Atatürk Anıtında çelenk sunma ve tören başlangıcı yapılacak.

Bu anlamlı günde tüm İskenderun halkının kurtuluş bayramında birlik ve beraberlik içerisinde olmasının ve törenlere iştirak etmesinin önemine değinen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil;”yürekten inanıyorum ki, şanlı bayrağımızın dalgalandığı her karış toprak için özgürlük mücadelesi veren ve bedelini canlarıyla ödeyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, aziz şehit ve kahraman gazilerimizi, şanlı ordumuzu minnet, şükranla anıyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile İskenderun halkımızın kurtuluş bayramını içtenlikle kutluyorum”dedi.

5 temmuz -bayrak  2 5 temmuz-bayrak 1 5 temmuz-bayrak 4

Önceki İçerikÜlkemizi karanlığa boğmak isteyen güçler Sivas’ta 33 canı katlettiler
Sonraki İçerikPAYAS’TA MAZI CADDESİNİ ASFALTLADI