İskenderunspor Kulübünden Emniyet Müdürü Zeki Balcı’ya Ziyaret

Kentin tüm kurum ve kuruluşlarıyla bir olmayı, ve sportif faaliyetleriyle güçlü bir yapıyı kurmaya çalışan İskenderunspor Kulüp yönetimi, İlçe Emniyet müdürü Zeki Balcıyı makamında ziyaret ettiler. Yönetim kurulunu kapıda, karşılayan Emniyet müdürü Balcı,yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun,ziyaretle ilgili yaptığı açıklamasında. İskenderunspor ilk olarak sosyal proje ile yola çıkarken tüm kurum ve kuruluşları,bayan ve erkekleri bir arada tutmak için çaba harcıyor. Amacımız maçlarımızı yaparken Türkiye ye örnek olacak bir davranış göstermek,futbolun sadece bir erkek oyunu olmadığını, bayanların çocukların ailelerin de birlikte maç izlememelerini sağlayacağız,sonucun önemli olmadığı aile bağlarının gülüşlerin daha önemli olduğu bir düşünceyle hareket ediyoruz dedi.
İskenderun İlçe Emniyet müdürü Zeki Balcı ise ziyaretiniz beni mutlu etti,gerçekten basından takip ettiğimiz kadarıyla son derece aktif ve pozitif enerjiyle çalışıyorsunuz,bu şehirde birlikte yaşıyoruz birlikte soluyoruz bizler sizlerin yapmış olduğu güzel şeyleri taktirle karşılıyoruz,amacımız yaşadığımız kentimizi el birliğiyle daha güzel ve yaşanır bir hale getirmektir.Spor gerçekten toplumu bir birine bağlayan bir araçtır, bu konuda sizlerin emeklerinin boşa gitmeyeceğini düşünüyorum.sosyal projeniz gerçekten çok beğenilecek. bende bu konuda çok mutlu oldum.maçlarınızı da izlemeye geleceğim.bayanların ve çocukların maçlara gelmesi inanıyorum ki kaliteyi de artıracaktır,özellikle küfür ortadan kalkacak ve herkes sadece futbolu keyifli bir şekilde izleyecektir dedi.

Ziyarete İskenderunspor Genel kaptanı Eşref Keskin,Mali İşler sorumlusu Edip övül Elmac,Futbol akademisi sorumlusu Ali Nidal Cücük’te katıldı.

iskenderunspor emniyet ziyaret (4) iskenderunspor emniyet ziyaret (5) iskenderunspor emniyet ziyaret (6) iskenderunspor emniyet ziyaret (7)

Önceki İçerikRamazan’ı Kilo Almadan Geçirmenin Püf Noktaları
Sonraki İçerikLYS sınav sonuçları açıklandı