İskenderun ve Antakya Kavşak Trafikleri Rahatlıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi tüm imkanları ile Hatay’ın dörtbir yanında alt yapı, üst yapı, sosyal ve kültürel çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Hemşehrilerine en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatıyla başlatılan Atatürk Caddesi Kavaslı kavşağı ve İskenderun Adliye kavşağına yapılacak battı çıktı projesinin çalışmaları son hız devam ediyor.

Atatürk caddesi kavaslı kavşağında hem Atatürk caddesine hemde asi tarafına dönen araçların oluşturduğu trafik yoğunluğunu azaltacak battı çıktı projesinin avan projeleri tamamlandı, uygulama projelerinin çizimi yapılıyor.

HBB Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığınca İskenderun Adliye kavşağı ve Antakya Kavaslı kavşağında yapılacak olan battı çıktı kavşak projesinde eylül ayı başında ilk kazmanın vurulması planlanıyor.

HBB Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Muhammed İkbal Polat konu ile ilgili yaptığı açıklamada “yapılacak projeler Antakya ve İskenderun’un kilit noktalarında trafik sirkülasyonunu hızlandıracak, trafik akışını daha sağlıklı hale getirecek. Aynı zamanda da hemşehrilerimizin trafikte yaşadığı zaman kaybının önüne geçecek.” dedi.

20150604_083307 KAVASLI_KAVSAGI prj