DÖRTYOL’DA KANALİZASYON YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Dörtyol ilçesi genelinde oluşan kanalizasyon sıkıntıları ile mücadelenin devam ettiğini duyurdu.

Dörtyol ilçesi kanalizasyon hatlarında çalışma başlatıldığını belirten HATSU Genel Müdürlüğü, Numuneevler Mahallesi ve Yeşil Mahallede ki kanalizasyon hatlarında sıkıntısı olan ve hattı bulunmayan bölgelere yeni hat döşeme çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Yenileme ve onarım çalışmaları kapsamında Numuneevler Mahallesine 470 metre, Yeşil Mahallesine 170 metre yeni kanalizasyon hattı döşendiğini belirten İdare, Kanalizasyon Daire Başkanlığı’na bağlı 1 paletli ekskavatör, 2 kepçe, 2 kamyon ve 6 personel ile döşeme işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.

DÖRTYOL’DA KANALİZASYON YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR (1) DÖRTYOL’DA KANALİZASYON YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR (2) DÖRTYOL’DA KANALİZASYON YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR (4)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.