Yazıcı, İskenderun Körfezi’ni Buluşturdu

İskenderun Körfezi’nin ve Türkiye’nin gururu sanayi tesislerinden Yazıcı Demir Çelik Sanayi A.Ş., Ramazan ayı nedeniyle Sarıseki Kanyon Park’ta iftar yemeği düzenledi.
İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl açıkladığı Türkiye’nin en büyük ilk 100 sanayi kuruluşu arasında her geçen yıl yükselen bir trend gösteren, üretim, ihracat, ve vergi rekortmenliğinin dışında sosyal sorumluluk projeleriyle de bölgesine ve ülkesine hizmetini en üst düzeyde sürdüren bir Diler Holding kuruluşu olan Yazıcı Demir Çelik Sanayi A.Ş., bölgenin ve Türkiye’nin birleştirici gücü olduğunu da bir kez daha göstermiş oldu.
Sarıseki Kanyon Park’ın muhteşem körfez manzarası eşliğinde gerçekleşen iftar yemeği, iş yoğunluğu nedeniyle bir araya gelemeyen onlarca kişiyi de bir araya getirdi.
Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak, Erzin Kaymakamı Hasan Yaman, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Payas Kaymakamı Hakan Kılıçkaya, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal ve Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, İskenderun OSB Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti’li Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bülent Özer, MHP’li Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nazmi Ceylan, Türk Metal Sendikası İskenderun Şube Başkanı Çakır Varan, İskenderun OSB Müdürü Ahmet Dokgöz, Atlas Enerji Genel Müdürü Atilla Yazıcı, her ikisi de Diler Holding kuruluşu olan Yazıcı Demir Çelik ve Atlas Enerji çalışanlarının da katıldığı iftar yemeği, Ramazan Ayı’nın birleştiren, paylaşmayı gerektiren, dostlukları pekiştiren özelliğine paralel İskenderun Körfezi’ndeki kurum ve kuruluşları buluşturmuş oldu.
İskenderun Körfezi’nin mülki amirleri ile bölge sanayicilerinin bir araya geldiği iftar yemeğinde bölge ekonomisi, İskenderun Körfezi’nin demir çelik sektörünün geleceğinin konuşulduğu gözlendi.
Misafirlerini kapıda karşılayan Yazıcı Demir Çelik Genel Müdürü Osman Gözükara, idari kadrosuyla birlikte örnek bir misafirperverlik sergiledi.
Adapazarı’ndan iftar yemeği için özel getirilen 2012 yılı Dünya Hafızlık yarışması birincisi Hızır Özkök, okuduğu Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle herkesi mest etti.
Hafız Hızır Özkök’ün İslam Birliği Teşkilatı’nın 2012 yılında Viyana’da düzenlediği hafızlık yarışmasında Dünya birincisi olduğu öğrenildi.
Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından okunan dua içerisinde en anlamlısı ise geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz Diler Holding kurucusu Recep Sami Yazıcı için okunan dua oldu.
Diler Holding çalışanlarının merhum patronları Diler Holding kurucusu Recep Sami Yazıcı için dua ederken duygulandıkları gözlendi.
İftar yemeği sonrası kısa süren sohbetlerin ardından misafirler Yazıcı Demir Çelik Genel Müdürü Osman Gözükara’ya teşekkür ettiler.

YAZICI İFTAR (2) YAZICI İFTAR (3)

 

Önceki İçerikArsuz’u ortak akılla yönetiyoruz
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Meclisi Toplandı