İskenderunspor Basın Mensuplarıyla İftarda bir araya geldi

İskenderunspor 1967 yönetimi Basın temsilcileriyle iftarda buluştu. Karaağaç Restaurant’ta samimi ortamda geçen yemekten sonra açıklama yapan Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun, genç bir kadro kurma hedefleri olduğunu belirterek camiadaki ruhu yeniden canlandırmak istediklerini dile getirdi.

Başkan Olgun iş dünyası ve spor camiasının önde gelen isimlerine ziyaretler gerçekleştirmek istediklerini belirterek “Maddi değil manevi destek arıyoruz. Türkiye’de özel otobüsü bulunan nadir amatör kulüplerinden biri olduk. Şimdi sıra tesis ve antrenman sahası sorununu çözmeye geldi. Kurumsal düşünüyoruz. Günü kurtarma değil, geleceği organize etme çabasındayız. Maçlarımızı stadyumda oynamak için girişimler yapacağız. Genç ve yetenekli futbolcu kardeşlerimizi kadromuz alarak gelecek sezonda mücadeleci ve asla yılmayan iyi bir takım kurmak istiyoruz. Turuncu mavili renklere gönül veren taraftarı yeniden türübünlere çekmeye çalışacağız. Arka arkaya şampiyonluklar yaşayarak profesyonel lige yeniden yükselmek için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi.

Düzenlenen İftar yemeğine İskenderunspor 2. Başkanı Nadir Urcun,Genel Kaptan Eşref Keskin,pazarlama Direktörü Mehmet Turan,Mali İşlerden sorumlusu Edip Övül Elmacı da basın mensuplarıyla samimi sohbet içinde oldular.

iskendrunspor iftar (1) iskendrunspor iftar (2)