RAMAZAN ŞENLİKLERİ İLÇE İLÇE DOLAŞMAYA DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı dolayısıyla düzenlediği, ”Mahallede Ramazan Etkinlikleri” hız kesmeden Hatay’ın her ilçesinde hemşehrileri ile buluşmaya devam ediyor.

HBB’nin Hatay’ın her metrekaresinde hemşehrileri ile kucaklaşmayı amaçladığı bu proje ile Hataylılar kardeşçe ve sevgi ile iç içe iftar sofralarına oturuyor ve Ramazan Eğlencelerini yan yana hep birlikte izliyorlar.

HBB’nin destekleri ile hazırlanan Geleneksel Ramazan Kültürünü yaşatmak amaçlı Türk Tiyatrosundan Orta oyunlar sergilenerek Hataylılara nostalji tadında bir Ramazan ayı yaşatılıyor.

Genç yaşlı, çoluk çocuk demeden her kesime hitap eden gösteriler günün erken saatlerinde sokaklarda halkı etkinliğe çağırmak ile başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürüyor.

Başkan Savaş’ın da etkinliklere katılması, Hataylıların programa daha yoğun ilgi göstermesini sağlıyor. Hataylı hemşehrileri ile daima iç içe olmayı hedefleyen Savaş, etkinliklerde halk ile halay çekiyor, bulunduğu ilçede hemşehrileri ile bol bol sohbet edip sorunlarını dinliyor, hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Büyükşehir Belediyesinin Hatay’ın her ilçesinde düzenlediği Mahallede Ramazan Etkinlikleri programı şu şekilde devam edecek;
27 Haziran Cumartesi Kumlu (Atatürk İlkokulu Bahçesi)
28 Haziran Pazar Kırıkhan ( Çarşamba Pazarı Yeri)
29 Haziran Pazartesi Hassa (15 Kasım Parkı)
30 Haziran Salı Reyhanlı ( Eski Devlet Hastanesi Yeri – Halk Eğitim Önü)
01 Temmuz Çarşamba Altınözü (Anadolu Lisesi Bahçesi)
02 Temmuz Perşembe Arsuz ( Fuar Yeri)
03 Temmuz Cuma İskenderun ( Sahil – 3 ve 5 Nolu Belediye Tesisleri Arası)
04 Temmuz Cumartesi Samandağ ( Sahil)
05 Temmuz Pazar Yayladağı (Semt Pazarı)
06 Temmuz Pazartesi Defne (Uğur Mumcu Alanı)

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG

Önceki İçerikSarıseki Sel Felaketi Fotoğrafları
Sonraki İçerikGirişimci adaylar mülakata tabi tutuldu