Hurdacılık yapanlara İzin Yok

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu, şehir dışından gelerek ilçemizde seyyar olarak hurdacılık yapanların İskenderun Belediyesinin 444 1939 numaralı telefon hattına ihbar edilmesini istedi. Zabıta Müdürü Uçucu, vatandaşların sokak aralarında serbest hurdacılık yapanlar hakkında yaptıkları şikayetleri anında değerlendirerek topladıklarını belirterek bu sorunun ancak zamanında ihbar edilmesi ile çözüme kavuşacağını söyledi.

Zabıta ekipleri tarafından şehir genelinde yapılan çalışmalar kapsamında İsmet İnönü Mahallesi, Mustafa Kemal Mahallesi ve Muradiye Mahallesinde özellikle Osmaniye ilinden gelen hurdacıların gezdiği tespit edildi.

Bisiklet ve benzeri araçlarla sokak aralarında gezen hurdacılar topladıkları eşyalar ile birlikte Belediye Garajına götürüldü. Şehir genelinde bu tür görüntülerin yaşanmasına izin vermeyeceklerini ifade eden İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu, yaptıkları çalışmanın başarıya ulaşmasında yegane yolun vatandaşların bu kişileri ihbar etmelerinden geçtiğini söyledi.

hurda  1 hurda 2 hurda 3