Bu Şehirde Spor Zamanı Projesi Başladı

İskenderun Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Bu Şehirde Spor Zamanı” projesi kapsamında ücretsiz yaz spor kurslarının açılışı gerçekleştirildi. İskenderun Belediyesi Sahil Spor Kompleksinde düzenlenen açılış törenine katılan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çocuklara yapılan hizmetin anlamına vurgu yaparak bu çocuklarımızı sokaklardan alıp spor tesislerinde eğiteceğiz.

Daha sağlıklı ve sportmen bir nesil olmasını arzu ediyoruz dedi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılışta öğrenci velileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Seyfi Dingil duygularını şu şekilde ifade etti;”çocuklarınızı rahatlıkla bize emanet edebilirsiniz. Konusunda deneyimli, diplomalı eğitmenlerimiz görev başında. İskenderun Belediyesi olarak her daim bu şehirde sporun gelişimine destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Burada gördüğünüz gibi yaklaşık 600 öğrencimiz yaz boyunca ücretsiz spor yapma imkanı bulacak. Bu sayı diğer belde mahallelerimiz ile birlikte 1200 civarında olacak.

Elimizden gelen tüm gayreti bu çocuklarımız için göstereceğiz”dedi. İskenderun Belediyesi yaz spor kurslarında futbol, basketbol, voleybol, boks, atletizm ve tenis branşlarında 600 öğrenci ücretsiz katılım gösterecek. Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere İskenderun Belediyesi tarafından hazırlanan içerisinde sportif malzemelerin bulunduğu çantalar hediye edildi. Spor tesislerine gelen veliler, Belediye hizmetinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, çalışmadan dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler. Yaz kursları ile ilgili olarak yoğun katılım ve istek üzerine Başkan Seyfi Dingil’in talimatı ile müracaatlar Haziran ayı sonuna kadar devam edecek.

spor okulu  4 spor okulu  6

Önceki İçerikBelen Kuş Gözlem Temalı Tabiat Parkı Hayata Geçiyor
Sonraki İçerikArsuz asfalt ve parkeyle donatılıyor