Arsuz Belediyesi örnek bir çalışmaya daha imza attı

Kan bağışı yaparak umut oldular!

İskenderun Kızılay Kan Merkezi, ‘Kan bağışı yaparak umut olun, hayat kurtarın’ çağrısını bu kez Arsuz’da yaptı. Arsuz Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşen kan bağışı kampanyasına Arsuz Belediyesi Başkanvekili Nihad Belli başta olmak üzere, belediye başkan yardımcıları Sedat Deveci ve Ali Yavuz, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları , kamu kurum ve kuruluşlar ile çok sayıda Arsuzlu da kan bağışlayarak destek oldu.
Arsuz Belediyesi karşısında konuşlanan Kan Bağış Tır’ının görevlisi İskenderun Kızılay Kan Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Hilal Ayas, katılımcılara kan bağışının hem kişisel hem de toplumsal önemini anlattı.
Kan veren kişinin hem sağlığını koruduğunu, hem de kan ihtiyacı bulunan kişiye hayati destek sağladığını dile getiren Ayas, “Kaynağı yalnızca insan olan ve temini ancak gönüllülük esasına dayanan kan için ilçelerde düzenlediğimiz kampanyaların oldukça önemli ve faydalı olduğuna inanıyorum. Kan bağışı yapmak, kısa bir zaman alır ancak karşılığında bir insanın hayatını kurtarabilirsiniz. Bu nedenle kan vermek sosyal bir sorumluluktur” diyerek, kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurguladı ve desteğinden dolayı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile tüm bağışçılara teşekkür etti.
Arsuz Belediyesi Başkanvekili Nihad Belli, kan bağışçısı bilgilendirme formunu doldurup, tansiyonu ölçüldükten sonra ilk kanı bağışlayarak kampanyanın açılışını yaptı.

IMG_5268-- IMG_5272-- IMG_5276 IMG_5285--

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi sıcak asfalt uygulamasını başlattı
Sonraki İçerikİskenderun Ortodoks Cemaati’nden Ramazan Ayı Kutlama Mesajı