İskenderun Belediyesi Temizlik Timi Kurdu

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan alan temizleme timi ekipleri şehir genelinde vatandaştan gelen ihbarları anında değerlendiriyor.1 jcb,1 açık kasa kamyon ve ekipmandan oluşan temizlik timi özellikle yaz aylarının gelmesiyle birlikte boş alanlarda meydana gelen otların ve atıl durumların temizliğini yapıyor.

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Salih Tokmak, Büyükşehir yasası ile birlikte kent genelinde mahalle sayılarının artmasına rağmen temizlik hizmetlerinde aksama yaratmadıklarını ifade ederek vatandaşların mağdur oldukları konuda oluşturdukları alan temizleme timinin hizmette olduğunu söyledi. Tokmak sözlerine şu şekilde devam etti;”özellikle şehir merkezindeki boş arsalar inşaat atığı, hurda eşya ve çöp bırakma yeri olarak kullanılmakta. Bırakılan bu atıklar hem çevrede oynayan çocukların sağlıklarını tehdit etmekte hem de şehrin görüntüsünü bozuyor.

Bu yüzden şehir genelindeki cadde ve sokaklarda temizlik timlerimizin katılımı ile bu zararlı atıklardan şehrimizi arındırıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımız bizlere rahatlıkla ulaşabilir. İskenderun Belediyesi 444 1939 numaralı hattan hizmet konusunda müracaat yapabilirler”dedi.

alan timi  1 alan timi  2

Önceki İçerikRAMAZAN AYI KARŞILAMA MESAJI
Sonraki İçerikBelen Belediyesi Ramazan Etkinlikleri