DEV SPOR KOMPLEKSİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı Dev Spor Kompleksi Hataylılara kapılarını açmaya hazırlanıyor. Yapımı %98 oranında tamamlanan dev spor kompleksinin tefrişatı da tamamlanmak üzere; kompleks çok yakında Hatay halkının hizmetine girecek.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın Hatay’a kazandırdığı Dev Spor Kompleksi ile gençlerimiz sağlıklı bir alanda spor yapma imkanı bulacak. Gençlere ve spora büyük önem veren başkan Savaş, göreve geldiği günden bu yana Hataylı sporcuların sportif alanda birçok başarı almasında büyük pay sahibi oldu. Açılış için gün sayan Dev Spor Kompleksi’nden faydalanacak gençlerimiz sağlıklı bir alanda spor yapma imkanı bularak, ileride birçok ulusal ve uluslar arası başarıya imza atabilecek ortamda gelişimlerini sürdürebilecekler.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri ve Yaşam Merkezi’nde, bir açık ve bir kapalı yüzme havuzu, bir basketbol sahası, 50 kişilik kapasitede sporcu dinlenme odaları, 4 adet güreş sahası, 2 adet Kick Boks Antrenman Sahası, 1 adet okçu çalışma alanı, kafeteryalar, açık-kapalı oturma alanları, vitamin barlar, masa tenisi turnuva alanı, satranç odaları, seyirci tribünleri, aba güreşi alanları, her türlü sporcu soyunma odaları, kulüp toplantı odaları, hakem odaları, sporcu bekleme odaları ve konferans salonları bulunuyor.

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG HBB-BASIN-YAYIN-2JPG HBB-BASIN-YAYIN-3JPG HBB-BASIN-YAYIN-4JPG HBB-BASIN-YAYIN-5JPG HBB-BASIN-YAYIN-6JPG HBB-BASIN-YAYIN-7JPG

Önceki İçerikİskenderunspor’da 10 Tranfer
Sonraki İçerikBEKBELE’NİN 40 YILLIK SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ