Başkan Yüksel; “Belen tercihini yaptı!”

Fevzi Yüksel Başkanlığındaki CHP Belen İlçe Teşkilatı, Belen’in Bakras, Cumhuriyet ve Sarımazı Mahallelerinde açık hava toplantıları düzenledi. Şeffaf olduğu kadar kitlesel mitingler halinde gerçekleşen bu toplantılarda halka hitap eden Başkan Yüksel; “Genel Başkanımız Sn. Kılıçdaroğlu seçim bildirgemizi açıkladı. Çifçisinden emeklisine, asgari ücretlisinden yoksuluna, engellisinden mağduruna her kesimin yüzünü güldürecek projeler. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında devletin iş bulamayıp geçindirmek zorunda olduğu bir aileye 720 TL maaş bağlanacak.

Bunun yanı sıra gebelik, öğrencilik, çocukluk gibi sosyal yardımlar hariç tutulacak. Her yıl enflasyona göre zamlanacak. Emeklilere her yıl iki maaş ikramiye verilecek. En düşük asgari ücret maaşı net 1500 TL olacak. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında sosyal yardımlar iki katına çıkacak. Biz bunları yapmak için sizden sadece 4 yıl yetki istiyoruz. Büyükşehirimizin çalışmaları devam edecek.

Yollarımız nakış gibi örülmeye başlandı. Bazı yerler bitti bazı yerler devam ediyor. Biz ülkeyi düzeltmek için 4 yıl, Belen’i düzeltmek için 2 yıl istiyoruz. Görsünler bakalım Cumhuriyet Halk Partisi nasıl hizmet ediyor.” dedi. Açık hava toplantılarında yüzlerce kişiye hitap eden Başkan Yüksel toplantıları değerlendirerek; “an itibariyle Belen tercihini yapmıştır.” dedi.

Chp Belen İlçe Teşkilatı Bakras Mahallesi açık hava toplantısı (6) Chp Belen İlçe Teşkilatı Bakras Mahallesi açık hava toplantısı (7) Chp Belen İlçe Teşkilatı Cumhuriyet - Bakras Mahalleleri açık hava toplantısı (2) Chp Belen İlçe Teşkilatı Cumhuriyet - Bakras Mahalleleri açık hava toplantısı (9) Chp Belen İlçe Teşkilatı Cumhuriyet Mahallesi açık hava toplantısı (4) Chp Belen İlçe Teşkilatı Cumhuriyet Mahallesi açık hava toplantısı (10)